Danish Running Award

Sidste år blev en ny tradition startet, da den første udgave af Danish Running Award blev afholdt med en række priser til den dansk løbescene. 

Danmark er et unikt løbeland! Med over 1,6 millioner løbere og mere end 3 arrangerede motionsløb i snit om dagen året rundt er der ingen, der kan benægte, at løb i dag er en indgroet del af den danske folkesjæl!

Men sådan noget kommer ikke af sig selv. Der er en masse ildsjæle og visionære løbere, organisationer, og brands, som er med til at skabe de ideelle rammer for løb i Danmark. Folk som knokler for, at andre kan nyde – og dedikerede folk som alt for sjældent får det anderkendende klap på skulderen, som de utvivlsomt fortjener.

På Danish Running Award zoomer vi ind på en række kategorier, hvor vi hylder såvel løbere som organisationer og virksomheder, der er med til at skabe de bedst mulige vilkår for os løbere i Danmark.

Netop derfor var det fantastisk at opleve den gode stemningen og de mange anerkendende klapsalver, da priserne til den første udgave af Danish Running Award blev afholdt for første gang i 2016. Salen var fyldt af dedikerede løbere og folk fra den danske løbebranche, da de 16 priser blev uddelt til stor begejstring.

De fleste andre store sportsgrene har længe haft en tradition for at hylde de bedste indenfor deres sportsgren, men selvom dansk løb er én af de største sportsgrene i Danmark har der ikke været et forum til at hylde alle de ildsjæle og dedikerede mennesker, der gør en kæmpe indsats for at gøre løb til noget helt særligt her i Danmark. Vi håber ligeledes, at vi med denne pris kan sætte fokus på alt der, der bliver gjort på løbescenen i Danmark, så alle danskere kan få glæde af de mange gode initiativer.

>> TILMELD DANISH RUNNING AWARD 2017 <<

>> SE NOMINEREDE TIL DANISH RUNNING AWARD 2017 <<

VINDERNE 2016
ÅRETS DANSKE BRAND: SAYSKY
ÅRETS INTERNATIONALE BRAND: SAUCONY
ÅRETS LØBEFÆLLESSKAB: MIKKELLER RUNNING CLUB
ÅRETS OPLEVELSESLØB: THE GREAT WALL MARATHON
ÅRETS ETAPELØB: ETAPE BORNHOLM
ÅRETS EVENTSERIE: PARKRUN
ÅRETS HALVMARATHON: COPENHAGEN HALF MARATHON
ÅRETS MARATHONLØB: HCA MARATHON
ÅRETS INNOVATØR: SHFT
ÅRETS LØBEBOG: “LØB SOM ELITEN” AF CLAUS HECHMANN
ÅRETS KOMMUNIKATØR: CLAUS BJARNØE’S LØBEHJØRNE – SPORTMASTER VILD MED LØB
ÅRETS LØB FOR EN SAG: KLOVNELØBENE
ÅRETS TRAILPRIS: DM I TRAIL V. TEJN IF
ÅRETS LØBSSUPPORT: GRIP GRAB MEDIA CREW
ÅRETS LØBER: SARA SLOTT PETERSEN
ÅRETS 10 DANSKE LØBEBUTIKKER:
KAISER SPORT & ORTOPÆDI‎
LØBEREN
MARATHON SPORT
RUNNERS LAB
INVICTUS SPORT
HILKØB SPORT
LØBESHOP.DK
RUNNERS HIGH
SNOWFUN – SKI/RUN/BIKE
SPORTSMASTER – VILD MED LØB

> SE BILLEDER FRA DANISH RUNNING AWARD 2016

> LÆS PRESSEMEDDELELSE 2016

> SE DE NOMINEREDE 2016

Scroll to Top