Fællestræninger

Som en del af Copenhagen Running Festival kan du også prøve en række fællestræninger. Festivalen samarbejder med følgende fællestræninger.
NB! Følg med i tidspunkter og nyheder på arrangørernes hjemmeside og vær opmærksom på, at de kan ændre tidspunkter samt aflyse, uden det står her på siden.

MIKKELLER RUNNING CLUB
Mikkeller Running Club har chapters rundt om i hele verden og naturligvis også i hjembyen, København. De løber fast mandag, tirsdag, onsdag og torsdag – og hver den første lørdag i måneden, hvor de sammen med Copenhagen Running Festival til forsøge at stable Danmarks Største Løbefællestræning på benene d. 5. august 2017. De øvrige faste fællestræninger er følgende:

MRC Monday
Sted: WarPigs Brewpub
Tidspunkt: kl. 17.00
Koncept: 3 teams, 3 distancer/hastigheder

MRC Tuesday
Sted: Mikkeller & Friends, Stefansgade 35, 2200 København N
Tidspunkt: 18.30
Koncept: 1 team – 13-14 km, pace 5:30

MRC Wednesday
Sted: Haven Bar Kbh, Havnegade 44, 1058 København K
Tidspunkt: 17.30
Koncept: 1 team – 7k, pace 5:45

MRC Thursday
Sted: Mikropolis, Vendersgade 22, 1363 København K
Tidspunkt: 18.00
Koncept: Intervaller

Læs mere på mikkellerrunningclub.dk samt Mikkeller Running Club Copenhagen på Facebook

PARKRUN
Parkrun er en ugentligt 5K fællestræning for alle. Parkrun finder sted hver lørdag kl. 9.00 og alle er velkomne til at deltage gratis. Fællestræningerne finder sted i Amager Fælled, Amager Strandpark og Fælledparken. For at deltage skal blot registrere dig senest dagen før løbet og huske at tage din printede stregkode med – det er ikke nok at have den på mobilen. Hvis ikke du tager stregkoden med, registreres din tid ikke, og du kommer derved ikke på resultatlisten.

Amager Strandpark
Ruten er 5 kilometer lang og består af to omgange på beton-/asfalterede stier rundt om den nordligste lagune i Amager Strandpark. Første runde løbes mod uret rundt og anden runde løbes med uret rundt. Ruten er helt flad på nær et par broer og er derfor meget løbevenlig selv om det ind i mellem kan være ret blæsende. Hele ruten foregår med smuk udsigt over vandet mod Sverige eller over lagunen. Læs mere her.

NB! Lørdag den 19. august starter Amager Strandpark Parkrun allerede kl. 8, fordi de skal være færdige inden KMD Ironman 4-18-4, som finder sted samme lørdag i Strandparken.

Amager Fælled
Sommerruten er to sløjfer á 2,45 kilometer plus 100 meter enten på græs eller på stien alt efter vejret den dag. Den er meget løbevenlig. Stierne er hovedsageligbelagt med grus eller sandjord. I regnvejr kan der dannes vandpytter men overfladen er pæn og jævn. Ruten er hurtig og deltagerne kommer ikke ud på Ørestadsboulevarden. Læs mere her.

Fælledparken
Ruten består af 3 runder på i alt 5 kilometer på grusstierne i Fælledparken på Østerbro og er i øvrigt meget løbevenlig. Læs mere her.

Tilmeld dig på Parkruns hjemmeside og få en stregkode her (kræver ikke partoutbillet)

SPARTA COPENHAGEN HALF MARATHON FÆLLESTRÆNING
Deltag i Spartas fællestræning frem mod Copenhagen Half Marathon, så hvis du skal løbe med eller bare gerne vil i  halvmarathonform, så er det en oplagt mulighed at deltage i deres fællestræning. Du får selskab på de lange ture, et hav af tips og gode råd samt et gratis træningsprogram. Alt sammen så du kan blive klar til at løbe halvmaraton på syv uger.

Det foregår hver søndag kl. 9.30 fra den 6. august. Træningen er for alle uanset niveau og tempo, og der vil være pacegrupper i mange forskellige tempi, som man kan løbe med. Træningsmængden bygges op over de seks søndage fra 8 km til 17 km, hvorefter der afslutningsvis trappes ned til 13 km. Det anbefales at supplere med 2-3 kortere ture i løbet af ugen. Det er desuden muligt at deltage i løb undervejs i træningsforløbet, så du kan teste formen med tilskueropbakning og den helt rigtige løbestemning.

Du finder ruterne til de enkelte træningsgange, information om fartholdergrupperne og meget mere på Copenhagen Halfs hjemmeside samt på Copenhagen Half facebooksiden. Der bliver ligeledes lavet en facebook begivenhed for hver træning.

Scroll to Top