FAQ

Har du spørgsmål angående Copenhagen Running Festival? Så kan du finde svar her!

HVAD ER COPENHAGEN RUNNING FESTIVAL (CPHRUNFEST)?
Festivalens formål er at vise nogle af de mange aktiviteter om og med løb, som er i København og omegn, samt give dig en masse inspiration gennem motionsløb, fællestræninger og workshops. Derudover vil festivalen gerne anerkende de ildsjæle, idéer og visioner, som gør Danmark til et helt særligt løbeland.

HVORDAN FOREGÅR DET?
Tilmelding til festivalens motionsløb, workshops/foredrag og Danish Running Award sker enkeltvis, men kræver, at du køber en partoutbillet for at deltage. Salg af partoutbillet foregår via cphrunfest.safeticket.dk, hvor du også kan booke dig ind på de fleste events. Enkelte af motionsløbene har begrænsede billetter, så sørg for at tjekke, om der er ledige billetter til de events og løb du gerne vil deltage i, inden du køber partoutbilletten. Du kan først booke dig ind på løb, når du har købt en partoutbillet.

NB! Husk at tjekke op på de enkelte løb i forhold til, hvornår tilmelding lukker med din partoutbillet via festivalen. Tilmeldingsfristen er ikke den samme som hos løbsarrangøren, så sørg for at tilmelde dig løbene med det samme!  

Enkelte fællestræninger og motionsløb kræver tilmelding direkte på deres egne sider. Læs mere under de enkelte events.

HVORDAN BESTILLER JEG?
1) Start med at købe partoutbilletten. Du kan se i oversigten over events, hvilke motionsløb der stadig er billetter til, men du kan først reservere plads til de enkelte events, så snart du har købt din partoutbillet. Du bestiller ét event ad gangen, og eftersom billetterne er personlige kan du kun købe én partoutbillet pr. bestilling.
2) Når du har købt billetten skal du bruge dit ordrenummer til at reservere plads til de enkelte events, som er gratis med din partoutbillet (bortset fra Copenhagen Running Award, som skal købes særskilt).
3) Når du har færdiggjort din bestilling, modtager du automatisk en foreløbig ordrebekræftelse via Safeticket. Vi sørger for at tilmelde dig officielt til løbet, hvorefter du vil modtage en bekræftelse fra løbsarrangør samt mere info. Der kan gå noget tid, inden du modtager denne, da vi løbende sender lister til de enkelte arrangører, hvorefter de sender en endelig bekræftelse direkte til dig.

KAN JEG BOOKE MIG IND PÅ FLERE EVENTS?
Vi opdaterer løbende events op til og i løbet af festivalen, og du kan booke plads på de enkelte events, så snart de er online (husk at bruge dit ordrenummer fra partoutbilletten for at booke plads). Husk at holde dig opdateret, da programmet løbende bliver opdateret.

SKAL JEG MELDE AFBUD, HVIS JEG IKKE KAN KOMME TIL ET EVENT?
Ja! Eftersom der er begrænsede pladser på de enkelte events, må du meget gerne melde afbud, hvis du finder ud af, at du ikke kan komme. Ønsker du at afbestille en billet bedes du skrive til support@cphrunfest.dk.

HVAD GØR JEG, HVIS JEG GERNE VIL MED TIL FLERE EVENTS?
Efter du har købt partoutbilletten kan du til enhver tid tilmelde dig, så længe du bruger dit ordrenummer, når du booker dig ind på nye events.

FÅR JEG EN SÆRBEKRÆFTELSE PÅ STARTNUMRE?
Når du har modtaget bekræftelsen via Safeticket på din deltagelse til et motionsløb, er du sikker på at få en plads. Dog er du ikke officielt tilmeldt før du har modtaget en bekræftelse direkte fra løbsarrangør. Der kan gå noget tid, inden du modtager denne, da vi løbende sender lister til de enkelte arrangører, hvorefter de sender en endelig bekræftelse direkte til dig samt mere info om det praktiske.

HVAD GØR JEG, HVIS JEG HAR SPØRGSMÅL ELLER ÆNDRINGER TIL DE ENKELTE LØB?
Har du ændringer til startnummer eller spørgsmål til løbet bedes du kontakte løbsarrangørerne direkte.

KOSTER DE ENKELTE EVENTS NOGET?
De fleste events er gratis, hvis du har en partoutbillet, men der er enkelte events, der kræver særskilt betaling. Du kan se dette i beskrivelsen af de enkelte events. Fællestræningerne og enkelte motionsløb er gratis – uanset om du har partoutbillet eller ej.

SKAL JEG TILMELDE MIG?
Nogle events kan du blot møde op til og kræver ikke partoutbillet. Andre kræver tilmelding samt at du har købt en partoutbillet. Du kan se, om eventet kræver tilmelding i beskrivelsen af de enkelte events.

JEG HAR ALLEREDE KØBT BILLETTER TIL NOGLE AF DE LØB, SOM ER EN DEL AF FESTIVALEN, MEN JEG VIL GERNE KØBE ET PARTOUKORT. KAN JEG FÅ REFUNDERET BILLETTER OG OMBYTTE TIL PARTOUTBILLET?
Festivalen kan desværre ikke refundere eller ombooke allerede købte startnumre, som er købt direkte fra løbsarrangørerne.

PRAKTISK INFO
1) Du skal have købt partoutbillet for at kunne deltage i de enkelte events. Du kan booke én plads pr. event pr. partoutbillet i partoutholders navn. Hvis du tilmelder dig motionsløb uden at købe partoutbillet er din billet ikke gældende og vil blive annulleret.
2) Der er begrænsede billetter til festivalens events og motionsløb, så sørg for at bestille pladser så hurtigt som muligt. Kontakt os for info om et konkret event inden du køber partoutbillet, hvis eventet ikke er oprettet. Der tages forbehold for udsolgte events, og Copenhagen Running Festival har ikke ansvar for aflyste arrangementer.
3) Du vil modtage en endelig bekræftelse fra eventarrangøreren på de enkelte motionsløb. Din bekræftelse gennem safeticket.dk er blot en foreløbig bekræftelse.

Læs yderligere betingelserne for køb af billet her og send en mail til support@cphrunfest.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Scroll to Top