Tilbud

Få glæde af en række tilbud med din partoutbillet på Copenhagen Running Festival.
Se her hvilke tilbud vores partnere på festivalen kan tilbyde!

Siden vil løbende blive opdateret med nye tilbud. 

 

20% RABAT PÅ POLAR M200
Har du købt partoutbillet til Copenhagen Running Festival kan du få 20% på det nye superlækre løbeur Polar M200 i sort eller rød. Læs mere og køb uret på dette link:
https://www.polar.com/da/produkter/sport/M200

Du skal blot benytte koden “RunningF

Normalpris: 1.199,-
Med partoutbillet: 20% rabat

NB! Rabatkoden gælder KUN under festivalen fra 3/8-2017 til 27/8 2017


GRATIS SPORT LAB LØBETEST +

Med en ’Kaiser Sport Lab Løbetest+’, får du 90 minutter i Kaiser Sport Lab, sammen med en af deres eksperter. I snakker løbe- og skadeshistorik, og du får en kort introduktion til systemet, hvorefter du vil få påsat 35 markører fordelt ud på hele kroppen, fra hoved til tå. Du kommer så op på løbebåndet i din nuværende løbesko og bliver testet i tre forskellige hastigheder.
Resultaterne vil blive evalueret i samråd mellem dig og eksperten. På baggrund af resultaterne vil eksperten hente den eller de løbesko, der vil skabe de optimale betingelser for dit løb. Løbeskoene testes på løbebåndet med markørerne på. Proceduren er den samme, som ved test af tidligere løbesko. Resultaterne vil afsløre hvilken sko, der skaber det mest hensigtsmæssige bevægelsesmønster for dig som løber, baseret ud fra din historik. Alle resultater bliver gennemgået, og de mest udslagsgivende vil blive gået yderligere i dybden med.

Du vil få tilsendt en række trænings- og teknikøvelser på mail, der relaterer sig til de udslag på grafen og som vil gavne dit løb. Yderligere vil du også få tilsendt alle resultater samt digitale videooptagelser fra analysen.

Testen skal laves i løbet af 2017 og kan bookes ved at sende en mail til sekretaer@kaisersport.dk og oplyse dit billetnummer fra Copenhagen Running Festival partoutbillet. Når du møder op, skal du ligeledes vise din billet.

Der er max 40 pladser og det er først til mølle princip!

Læs mere om testen på kaisersport.dk/kaiser-sport-lab-loebetests

Normalpris: 599 kr.
Med partoutbillet: GRATIS

Scroll to Top